Φωτια Στα Βιλια - Jicolvziw Ykvm : Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή.

Φωτια Στα Βιλια - Jicolvziw Ykvm : Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή.. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε.

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Z1lizhec5kt1vm
Z1lizhec5kt1vm from www.newsit.gr
Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στα βίλια αττικής. Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής. Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή.

Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής.

Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στα βίλια, εκκενώνονται αυτή την ώρα οι οικισμοί άγιος γεώργιος και παλαιοχώρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Στο σημείο έχουν σπεύσει επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η φωτιά στα βίλια που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της δευτέρας λίγη ώρα μετά τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα καθώς στις 13:05 εστάλη μήνυμα για εκκένωση των οικισμών. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες, με την πυρκαγιά να κατακαίει τα πάντα στο πέρασμά της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Μέχρι στιγμής έχει δοθεί εντολή. Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό, μετά.

Κοντά σε κατασκήνωση, στην καρδιά του κιθαιρώνα, ξέσπασε η φωτιά που καίει στα βίλια, η δεύτερη που είναι σε εξέλιξη στην αττική, μετά από αυτή στη λαυρεωτική. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών.

0d1etimkah5lhm
0d1etimkah5lhm from img-s-msn-com.akamaized.net
Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά μαίνεται σε η φωτιά δεν καίει κοντά σε οικισμό, ωστόσο πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης από το 112, το. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κατεύθυνση προς το πόρτο γερμενό. Πριν από λίγο εστάλη μήνυμα από το 112 για την εκκένωση των. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε.

Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Η φωτιά στα βίλια έχει οδηγήσει στην εκκένωση δύο οικισμών. Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική καθώς εκδηλώθηκε φωτιά στα βίλια αττικής, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά στην κερατέα. Στο μεταξύ, εκκενώνονται και άλλοι οικισμοί στα βίλια όπου η φωτιά είναι σε πλήρη εξέλιξη και κατακαεί πευκόφυτη περιοχή. Φωτιά σε δασική έκταση εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Συναγερμός στην πυροσβεστική για πυρκαγιά στα βίλια αττικής. Σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν.

Συνεγερμός στα βίλα αττικής από φωτιά στην περιοχή. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Όλα τα παιδιά έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και πολλοί γονείς έχουν σπεύσει να τα πάρουν. Ίσως εκκενωθούν κι άλλοι οικισμοί. Μετά τη φωτιά στην κερατέα, νέα πυρκαγιά έχει ξεσπάσει στα βίλια αττικής.

Vrjg8bjmy7kspm
Vrjg8bjmy7kspm from www.alfavita.gr
Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς το πρωί ξέσπασε φωτιά στην περιοχή μαρκάτι στην κερατέα. Σε διακοπές της κυκλοφορίας οχημάτων και στην περιοχή των βιλίων. Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν τις πυροσβεστικές. Φωτιά ξέσπασε στα βίλια αττικής σημαίνοντας συναγερμό στις πυροσβεστικές δυνάμεις. Η αττική βρίσκεται ξανά σε πύρινο κλοιό, λίγες μόνο ημέρες μετά τη μεγάλη. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην δ.ε.

Νέο μήνυμα εστάλη από το 112 για την εκκένωση του οικισμού του αγίου γεωργίου στα βίλια αττικής.

Αγνοείται μια ηλικιωμένη γυναίκα με κινητικά. Το 112 έστειλε μήνυμα για την εκκένωση 2 οικισμών και πιο συγκεκριμένα για παλαιοχώρι και άγιο γεώργιο. Μαίνεται η φωτιά στα βίλια, ενώ το πύρινο μέτωπο μεγαλώνει με αποτέλεσμα να υπάρχει εντολή εκκένωσης και άλλων οικισμών. Στο μέτωπο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ από αέρος στο έργο της πυρόσβεσης συνδράμουν. Η φωτιά ξέσπασε στη 1 παρά 10 το μεσημέρι της δευτέρας (16/08) κόντα σε μια παιδική κατασκήνωση. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η πυρκαγιά στα βίλια μαίνεται σε δασική έκταση. Με μήνυμα από το 112 εκκενώνονται οι οικισμοί μικρό και μεγάλο. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής. Πυρκαγιά ξέσπασε το πρωί της δευτέρας σε χαμηλή βλάστηση στην. Μάλιστα εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους για εκκένωση. Οι υδροφόρες και το προσωπικό συντρέχουν. Μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο λαύριο το πρωί και η οποία μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει την εκκένωση τριών οικισμών, νέα πυρκαγιά εκδηλώθηκε στα βίλια αττικής σε δασική περιοχή. Φωτιά έχει ξεσπάσει και στα βίλια αττικής.